Mail sendt
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt

Brug for hjælp?

Udfyld felterne, og vi vil kontakte dig

Et pædagogisk fællesskab

Mere end 800 nordiske brugere anvender i dag NordicPAS-platformen, og brugergruppen udgør i dag Nordens største pædagogiske fællesskab.

Fagpersoner, som arbejder med NordicPAS, vil ofte opleve processen som en faglig opkvalificering, der giver nye kompetencer i forhold til den specialpædagogiske indsats. Mange af de deltagere, som har gennemført vores Superbruger-uddannelse, har efterfølgende dannet erfa-grupper, hvor de udveksler erfaringer med andre NordicPAS-brugere.

NordicPAS platform

På online-platformen får du adgang til et inspirerende pædagogisk læringsunivers med relevant fagstof inden for social- og specialområdet. NordicPAS-platformen kan også bruges til dialog med andre dygtige fagpersoner, som benytter systemet. Fællesskabet giver dig mulighed for:

  • At udveksle erfaringer og viden med fagfæller
  • At blive inspireret af nye pædagogiske tilgange
  • Indgå i spændende erfa-grupper
  • At få og tilbyde sparring om specifikke problemstillinger i dit arbejde

Fællesskabet respekterer naturligvis tavshedspligten omkring den enkelte borger, og det er ikke muligt at dele adgang til borgeres informationer med andre end dine direkte kollegaer.

Du kan gå på opdagelse i vores fagstof her eller prøve PAS gratis i 30 dage og få adgang til hele det pædagogiske fællesskab allerede i dag.

Du kan også følge os på LinkedIn og få adgang til nyheder om NordicPAS.