Mail sendt
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt

Brug for hjælp?

Udfyld felterne, og vi vil kontakte dig

Pædagogisk indsat i skolerne

Alle elever har deres egen måde at lære på. For elever med udfordringer som funktions- og indlæringsvanskeligheder kan undervisning være en frustrerende oplevelse, som skaber et uproduktivt adfærdsmønster.

Med NordicPAS kan undervisere og pædagoger foretage progressionsmålinger af elevers trivsel, læring og kognitive udvikling. Det hjælper til at rette fokus mod elevens kompetencer og potentialer, og det øger elevens motivation for at lære.

NordicPAS giver ledere og fagchefer et enkelt overblik over personalets arbejde med institutionens brugere. Værktøjet giver mulighed for at opstille mål for grupper eller enkeltpersoner og følge og dokumentere udviklingen af medarbejdernes arbejde. NordicPAS gør det nemt at imødekomme den lovpligtige dokumentation og synliggør skolens kompetencer og resultater.

Uanset om du er leder eller medarbejder, så hjælper NordicPAS-værktøjerne dig med at effektivisere dit daglige arbejdet og styrke det tværfaglige samarbejde mellem de forskellige faggrupper, der har berøring med eleverne.

Vælg din profil, og find ud af, hvordan du kan få gavn af NordicPAS. Det er både nemt og hurtigt at komme i gang.

  • Fagchef
  • Inst. leder
  • Pædagog
  • Lærer