Mail sendt
Du vil blive kontaktet hurtigst muligt

Brug for hjælp?

Udfyld felterne, og vi vil kontakte dig

UngePAS

UngePAS er målrettet marginaliserede unge i alderen 15-23 år. Værktøjet hjælper den unge til at identificere sine udfordringer og bruge nye læringsstrategier med udgangspunkt i personligheds- og kompetenceanalyser.

UngePAS fokuserer typisk på frafaldselever og hjælper dem til at finde frem til og realisere deres kompetencer og potentialer. På den måde kan de unge få succesoplevelser og opleve at virke konstruktivt i samfundet.UngePAS hjælper dig til at:

  • Give den unge en forståelse for sin egen situation.
  • Skabe rammerne om succesoplevelser som uddannelse eller job.
  • Støtte den unge i overgangen til voksenliv.

Overgangen fra barn til voksenliv

UngePAS tilbyder handlingsplaner, der er tilrettelagt overgangen fra barn til voksen. På den måde kan UngePAS bruges til at sikre, at den unge støttes til at opnå et produktivt og frugtbart voksenliv.

Overgangen er et afgørende øjeblik, hvor den unges selvbillede ofte dikterer, hvordan voksenlivet vil udspille sig. Ved at fokusere på den unges kompetencer hjælper UngePAS den marginaliserede unge til at indgå i samfundet på en konstruktiv måde i deres voksenliv. Det kommer i sidste ende samfundet til gode.

UngePAS hjælper dig med...

UngePAS giver kommuner en integreret løsning til måling og udvikling af unge med særlige udfordringer. Systemet giver overblik over dokumentation af arbejdet blandt det pædagogiske personale – lige fra kommunalt niveau til en historik over arbejdet med den enkelte unge.

Læs mere om uddannelsen i UngePAS, eller prøv PAS gratis i 30 dage allerede i dag.

Gratis prøveperiode